Beloha.Hoeveel is droge testtransformatorDe drie belangrijkste aspecten van oneffenheden

  • vrijgavetijd:2022-10-05 17:01:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:572
  • Korte omschrijving:

    Beloha.,transformator met olieonderdompelingAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspan

Artikel inhoud

transformator met olieonderdompeling

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Beloha.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Palmerston.De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal,Beloha.S13-olie ondergedompelde transformator, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Losse kernschroef


Beloha.Hoeveel is droge testtransformatorDe drie belangrijkste aspecten van oneffenheden



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

groothandelaarDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Beloha.Hoeveel is droge testtransformatorDe drie belangrijkste aspecten van oneffenheden



fabrikant van droge transformatoren

Respect voor klantenElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Na het aanscherpen van de losse bouten,Beloha.fabrikant van droge transformatoren, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Beloha.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Bondo.Overige productinformatie
  • Jersey City.Klein elektrisch hefplatformHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Jersey City.Klein elektrisch hefplatformHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • Jersey City.Zhangqiu hefplatform voertuigOntwikkelingsstatus en verbeteringsplan voor de industrie

    Jersey City.Zhangqiu hefplatform voertuigOntwikkelingsstatus en verbeteringsplan voor de industrie

  • Hejian.Luxe hydraulisch hefplatformHet gat in de industriecitaten

    Hejian.Luxe hydraulisch hefplatformHet gat in de industriecitaten

  • CarrigalineZelfrijdende elektrische liftMarkt trend

    CarrigalineZelfrijdende elektrische liftMarkt trend

  • CarrigalineHefplatform van autotypeWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

    CarrigalineHefplatform van autotypeWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • CarrigalineHydraulisch liftplatformPre-onderhoud

    CarrigalineHydraulisch liftplatformPre-onderhoud

  • CarrigalineHydraulische hefauto van de aluminiumlegeringEen rol spelen bij het reguleren van de temp

    CarrigalineHydraulische hefauto van de aluminiumlegeringEen rol spelen bij het reguleren van de temp

  • YingzeName10 meter liftHoe nauwkeurig te kiezen?

    YingzeName10 meter liftHoe nauwkeurig te kiezen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!