Sawasawa.Distributietransformator voor het type vakWat zijn de redenen voor de verkeerde kant?

  • vrijgavetijd:2022-10-02 12:33:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:371
  • Korte omschrijving:

    Sawasawa.,Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties zoals laagfrequent

Artikel inhoud

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Sawasawa.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Hefei.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Wiringwijze van droge transformator:

lekkage van bout- of buisexterne draad


Sawasawa.Distributietransformator voor het type vakWat zijn de redenen voor de verkeerde kant?



transformator met olieonderdompeling

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

AanbiedingIn het geval van droge transformator-werking, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand,Sawasawa.Onderhoud van distributietransformatoren, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


Sawasawa.Distributietransformator voor het type vakWat zijn de redenen voor de verkeerde kant?



Oorzaken van brand in transformator

Hoge waardeDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur,Sawasawa.Onderhoud van een transformator met olieonderdompeling,Sawasawa.De voeding van de transformator is, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Sawasawa.kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Productieproces en stappen van droge transformator

Bondo.Overige productinformatie
  • Lexington-Fayette.Elektrische hefplatformliftDe kwaliteit van productie en verwerking is erg sterk

    Lexington-Fayette.Elektrische hefplatformliftDe kwaliteit van productie en verwerking is erg sterk

  • Lexington-Fayette.Explosiebestendige lift van aluminiumlegeringDetails

    Lexington-Fayette.Explosiebestendige lift van aluminiumlegeringDetails

  • Laroche aan de Yonghe rivierVolledig automatische elektrische liftVervormingsanalyse

    Laroche aan de Yonghe rivierVolledig automatische elektrische liftVervormingsanalyse

  • MayugeNameTransformer puntBesteed aandacht aan die veelvoorkomende problemen

    MayugeNameTransformer puntBesteed aandacht aan die veelvoorkomende problemen

  • Macau100kg klein hefplatformProductkenmerken en gebruiksmethoden

    Macau100kg klein hefplatformProductkenmerken en gebruiksmethoden

  • MacauSchaar type hefplatform autoHuidige status in de afgelopen jaren

    MacauSchaar type hefplatform autoHuidige status in de afgelopen jaren

  • Szekszard.kgmIndustrieel hydraulisch hefplatformBeschrijf kort dagelijkse storingen en oplossingen

    Szekszard.kgmIndustrieel hydraulisch hefplatformBeschrijf kort dagelijkse storingen en oplossingen

  • Serge.Grote elektrische liftWaar zit het voordeel in?

    Serge.Grote elektrische liftWaar zit het voordeel in?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!