Nyahururu.Configuratie van droge transformatorenIs de dikte van de industrie verzwakt?

  • vrijgavetijd:2022-10-02 08:00:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:356
  • Korte omschrijving:

    Nyahururu.,Nyahururu.Specificatie en model van droge transformator,Look van olie van de radiatorfabrikant van droge transformatoren

Artikel inhoud
Nyahururu.Specificatie en model van droge transformator,

Look van olie van de radiator

fabrikant van droge transformatoren

Nyahururu.De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Doe Gonbadan.I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


Nyahururu.Configuratie van droge transformatorenIs de dikte van de industrie verzwakt?



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel het is zeer klein.

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien,Nyahururu.transformator voor miniatuur,Nyahururu.S13-olie ondergedompelde transformator, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

activaDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.


Nyahururu.Configuratie van droge transformatorenIs de dikte van de industrie verzwakt?



De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Aanbeveling en raadplegingDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

fabrikant van droge transformatoren

Nyahururu.Het geluid van droge transformator komt van

Wiringwijze van droge transformator:

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Bondo.Overige productinformatie
  • Loch Garman.Elektrische lift van het merk NiuliUpgrade naar intelligentie

    Loch Garman.Elektrische lift van het merk NiuliUpgrade naar intelligentie

  • Loch Garman.Hefplatform van autotypeVooruitzichten en branchesituatie

    Loch Garman.Hefplatform van autotypeVooruitzichten en branchesituatie

  • Loch Garman.Hydraulisch liftplatformKwaliteitshandelaar

    Loch Garman.Hydraulisch liftplatformKwaliteitshandelaar

  • Loch Garman.Lift aluminiumlegering liftSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

    Loch Garman.Lift aluminiumlegering liftSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

  • Nieuwe DonaustadSchaarliftStreef naar uitmuntendheid

    Nieuwe DonaustadSchaarliftStreef naar uitmuntendheid

  • Dolny Kubin.fabrikant van droge transformatorenHoe te demonteren?

    Dolny Kubin.fabrikant van droge transformatorenHoe te demonteren?

  • LatinaKleine hefplatform van het type schaarvorkWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?

    LatinaKleine hefplatform van het type schaarvorkWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?

  • LatinaVeiligheid van hefplatformvoertuigenOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

    LatinaVeiligheid van hefplatformvoertuigenOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!