Nanyuki.Capaciteit transformator van de distributiekamerNeemt weinig ruimte in beslag

  • vrijgavetijd:2022-10-01 18:34:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:189
  • Korte omschrijving:

    Nanyuki.,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappe

Artikel inhoud

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Nanyuki.Transformer

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Haimenlinna.kgmFabrikant van transformatoren

Korte invoering van de nullijn van de transformator

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


Nanyuki.Capaciteit transformator van de distributiekamerNeemt weinig ruimte in beslag



Het geluid van droge transformator komt van

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Fabrikant van transformatoren

KredietgarantieIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties,Nanyuki.Transformer-olie ondergedompeld, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen,Nanyuki.Transformer punt, enz. door een flexibele aansluiting, als de tapwisselaar niet op tijd is en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Hoeveel kost de transformator?


Nanyuki.Capaciteit transformator van de distributiekamerNeemt weinig ruimte in beslag



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

projectVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex,Nanyuki.Stappen van olieverwisseling van olie ondergedompelde transformator, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Nanyuki.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Het geluid van droge transformator komt van

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Bondo.Overige productinformatie
  • Dun Laoghaire.Hefplatform met schaarHoe om te gaan met opstartfouten

    Dun Laoghaire.Hefplatform met schaarHoe om te gaan met opstartfouten

  • Dun Laoghaire.Hefplatform ladder van aluminiumlegeringWat is het toepassingsgebied?

    Dun Laoghaire.Hefplatform ladder van aluminiumlegeringWat is het toepassingsgebied?

  • Kyela.Overdracht van de testinhoud van droge transformatorenTransformatie en ontwikkeling

    Kyela.Overdracht van de testinhoud van droge transformatorenTransformatie en ontwikkeling

  • MosonmagyarborHandmatige kleine hijstafelLeer je hoe te onderhouden

    MosonmagyarborHandmatige kleine hijstafelLeer je hoe te onderhouden

  • MosonmagyarborVolautomatisch hefplatform voertuigPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwach

    MosonmagyarborVolautomatisch hefplatform voertuigPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwach

  • Qinghuangdao.Hydraulisch platform hijsplatformBasistype:

    Qinghuangdao.Hydraulisch platform hijsplatformBasistype:

  • Solnock.Speciale elektrische liftWat zijn de pre-montagemethoden ter plaatse?

    Solnock.Speciale elektrische liftWat zijn de pre-montagemethoden ter plaatse?

  • Solnock.Halfautomatisch hefplatformBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters

    Solnock.Halfautomatisch hefplatformBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!