CacheuNameBasisstructuur van de transformatorHoe het werkt en hoe het te gebruiken

  • vrijgavetijd:2022-10-01 15:31:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:597
  • Korte omschrijving:

    CacheuName,Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent

Artikel inhoud

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen verwijst naar de positie op twaalf uur, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

CacheuNameDe keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Namangan.kgmBij inbedrijfstelling:

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen


CacheuNameBasisstructuur van de transformatorHoe het werkt en hoe het te gebruiken



De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Encyclopedische kennisBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.


CacheuNameBasisstructuur van de transformatorHoe het werkt en hoe het te gebruiken



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,CacheuNamePrijs van de box type transformator, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Kosten van werkplaatsenAls het volume van de transformator te klein is, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Transformer is

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

CacheuNameDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,CacheuNameDroge testtransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Bondo.Overige productinformatie
  • FengnanCity in GermanyElektrische lift 20 meter van de aluminiumlegeringDe belangrijkste economische

    FengnanCity in GermanyElektrische lift 20 meter van de aluminiumlegeringDe belangrijkste economische

  • Zhongshan.Elektrische lift 6 meterGoede vooruitzichten voor industriële ontwikkeling

    Zhongshan.Elektrische lift 6 meterGoede vooruitzichten voor industriële ontwikkeling

  • Gandia.kgm500KVA prijs van de transformatorHoe het medium te kiezen?

    Gandia.kgm500KVA prijs van de transformatorHoe het medium te kiezen?

  • Kaiserslautern.Vaste hydraulische liftLet op bovenstaande voorzorgsmaatregelen

    Kaiserslautern.Vaste hydraulische liftLet op bovenstaande voorzorgsmaatregelen

  • Kaiserslautern.Elektrisch hefplatform voertuigNieuwsbronnen

    Kaiserslautern.Elektrisch hefplatform voertuigNieuwsbronnen

  • Las VegasVoetbediend hydraulisch hefplatformOorzaken van oppervlaktecorrosie

    Las VegasVoetbediend hydraulisch hefplatformOorzaken van oppervlaktecorrosie

  • Gaoping2 ton mobiel hefplatformHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

    Gaoping2 ton mobiel hefplatformHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

  • GaopingLiftplatform LiftplatformDe ontwikkeling van de industriële markt zal de neiging hebben om ge

    GaopingLiftplatform LiftplatformDe ontwikkeling van de industriële markt zal de neiging hebben om ge

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!