Minyat en NasrTransformer-box type transformatorToepassingskennis en gezond verstand van de verwerki

  • vrijgavetijd:2022-09-26 21:51:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:501
  • Korte omschrijving:

    Minyat en Nasr,De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl

Artikel inhoud

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Minyat en NasrProducenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%,Minyat en NasrCode voor de installatie van elektrische transformatoren, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Phatthalung.Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Minyat en NasrTransformer-box type transformatorToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking van droge goederen



Verminderde isolering

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Inspectie van de steekproefWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Na de no-load test is normaal voor h,Minyat en NasrProductienorm van droge transformatoren, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;


Minyat en NasrTransformer-box type transformatorToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking van droge goederen



De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Lijst van contingentenHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing,Minyat en NasrWat is een transformator, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Minyat en NasrLook van olie van gietijzeren delen

Fabrikant van transformatoren

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Bondo.Overige productinformatie
  • OffenbachGroot hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

    OffenbachGroot hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

  • OffenbachHefplatform van aluminiumlegeringStart een nieuw marketingmodel

    OffenbachHefplatform van aluminiumlegeringStart een nieuw marketingmodel

  • Stad SanheVrachtlift met twee verdiepingenRealiseer de transformatie van de productstructuur

    Stad SanheVrachtlift met twee verdiepingenRealiseer de transformatie van de productstructuur

  • Zambiaworld.kgmTransmissietransformatorAnalyseer de voordelen ervan

    Zambiaworld.kgmTransmissietransformatorAnalyseer de voordelen ervan

  • Jinghai.Eenvoudige kleine mobiele liftWat zijn de specifieke kenmerken van

    Jinghai.Eenvoudige kleine mobiele liftWat zijn de specifieke kenmerken van

  • Jinghai.Vast hefplatform vrachtwagenProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

    Jinghai.Vast hefplatform vrachtwagenProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

  • Rimini.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKies de juiste voor verschillende kenmerken

    Rimini.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKies de juiste voor verschillende kenmerken

  • SwarthNameKleine elektrische lier liftWat is de classificatie en prestatie van?

    SwarthNameKleine elektrische lier liftWat is de classificatie en prestatie van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!