Goma.ReactietransformatorWat zijn de redenen voor slijtage?

  • vrijgavetijd:2022-09-25 17:04:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:129
  • Korte omschrijving:

    Goma.,De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is

Artikel inhoud

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Goma.De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring,Goma.Werkprincipe van de transformator,Goma.Scb10 droge transformator, vervorming, offset, kraak lossing, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit,Goma.315 KVA-olie ondergedompelde transformator, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Galway.lekkage van olie bij loopflens

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


Goma.ReactietransformatorWat zijn de redenen voor slijtage?



Fabrikant van transformatoren

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Inspectie milieuDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel trage veroudering van de isolatie, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


Goma.ReactietransformatorWat zijn de redenen voor slijtage?



Wiringwijze van droge transformator:

gemiddelde methodeIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Fabriek voor droge transformatoren

Goma.De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Bondo.Overige productinformatie
  • Zamoshik.kgmZeehefplatformWat zijn de gevaren?

    Zamoshik.kgmZeehefplatformWat zijn de gevaren?

  • Zamoshik.kgmHydraulische lift hydraulisch hefplatformEfficiëntie van energieoverdracht

    Zamoshik.kgmHydraulische lift hydraulisch hefplatformEfficiëntie van energieoverdracht

  • Zamoshik.kgm5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegeringProductbibliotheek

    Zamoshik.kgm5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegeringProductbibliotheek

  • Tabursuq.Structureel diagram van droge transformatorOp welke manier

    Tabursuq.Structureel diagram van droge transformatorOp welke manier

  • Argenteuil.Vast hefhydraulisch platformHoe de technologie te verbeteren?

    Argenteuil.Vast hefhydraulisch platformHoe de technologie te verbeteren?

  • Argenteuil.Hefplatformvoertuig van ruppentypeDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Argenteuil.Hefplatformvoertuig van ruppentypeDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • Xuanhua.Dubbellaags hydraulisch hefplatformHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt

    Xuanhua.Dubbellaags hydraulisch hefplatformHet weer is helder, de spotprijs verzwakt eerst en stijgt

  • VergrendeldElektrische lift met gebogen armAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

    VergrendeldElektrische lift met gebogen armAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!