BitkineNameParameters van scb11 droge transformatorBeheers snel de 4 belangrijkste stappen van fouto

  • vrijgavetijd:2022-09-25 12:56:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:98
  • Korte omschrijving:

    BitkineName,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van s

Artikel inhoud

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder,BitkineNametransformator voor droge type, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

BitkineNameDe step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers,BitkineNameTemperatuurbescherming van droge transformatoren, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Elektrische transformator-installatie

KebilisAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


BitkineNameParameters van scb11 droge transformatorBeheers snel de 4 belangrijkste stappen van foutopsporing en praktisch



Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect,BitkineNamePrijs van de droge transformator 1000kW, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

kwaliteitsindexElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


BitkineNameParameters van scb11 droge transformatorBeheers snel de 4 belangrijkste stappen van foutopsporing en praktisch



De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

productiekostenDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Transformer

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

BitkineNameDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Bondo.Overige productinformatie
  • Shi Qieqing.Liften voor fabrieksgebruikJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

    Shi Qieqing.Liften voor fabrieksgebruikJuiste keuze moet aandacht besteden aan het probleem

  • Camara de LobosHerstelprijs van droge transformatorHet hoogseizoen komt eraan, de weg naar herstel i

    Camara de LobosHerstelprijs van droge transformatorHet hoogseizoen komt eraan, de weg naar herstel i

  • MentougouElektrisch hydraulisch hefplatform kleinZaken die de ontwikkeling van wetenschap en technol

    MentougouElektrisch hydraulisch hefplatform kleinZaken die de ontwikkeling van wetenschap en technol

  • MentougouHefplatformwagenDe kracht van marktconcurrentie

    MentougouHefplatformwagenDe kracht van marktconcurrentie

  • KemonaCity in GermanyIndustrieel hydraulisch hefplatformHoeveel is het

    KemonaCity in GermanyIndustrieel hydraulisch hefplatformHoeveel is het

  • Laytown.kgmKleine elektrische lier liftEncyclopedie kennis

    Laytown.kgmKleine elektrische lier liftEncyclopedie kennis

  • Laytown.kgmHefplatform voor het lossen van de fabriekAnalyse van de kenmerken van de gebruikte mater

    Laytown.kgmHefplatform voor het lossen van de fabriekAnalyse van de kenmerken van de gebruikte mater

  • Laytown.kgmHuurlift platformWat zijn de onderhoud- en onderhoudsprocedures?

    Laytown.kgmHuurlift platformWat zijn de onderhoud- en onderhoudsprocedures?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!