Paoua.Onderhoudsprijs van olie ondergedompelde transformatorKenmerken en functies

  • vrijgavetijd:2022-09-25 11:02:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:565
  • Korte omschrijving:

    Paoua.,Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden

Artikel inhoud

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

transformator met olieonderdompeling

Paoua.Visuele controle voor de controle van de transformator

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Rimavska Sobota.kgmDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


Paoua.Onderhoudsprijs van olie ondergedompelde transformatorKenmerken en functies



Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, in sommige gevallen transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

Look van olie van gietijzeren delen

Beheer van de industrieGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D,Paoua.Droge transformator 1250kva, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen,Paoua.Wat zijn de transformatoren?, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Paoua.Onderhoudsprijs van olie ondergedompelde transformatorKenmerken en functies



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Paoua.Hoeveel kost de transformator?

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken,Paoua.Technische parameters van scb12 droge transformator, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Bondo.Overige productinformatie
  • BraziliëHet hefplatform van hydraulische liftenProductselectie en cheats gebruiken

    BraziliëHet hefplatform van hydraulische liftenProductselectie en cheats gebruiken

  • BraziliëHeftruck van aluminiumlegeringOm vers bloed te injecteren

    BraziliëHeftruck van aluminiumlegeringOm vers bloed te injecteren

  • BunguNameParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieHet bedrijfsontwikkelingsmode

    BunguNameParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olieHet bedrijfsontwikkelingsmode

  • TorrenNameHydraulische lift met vaste schaarRichtlijnen voor aandacht tijdens de bouw

    TorrenNameHydraulische lift met vaste schaarRichtlijnen voor aandacht tijdens de bouw

  • TorrenNameZelfrijdend hefplatformvoertuigVerschillende gebruiksmethoden

    TorrenNameZelfrijdend hefplatformvoertuigVerschillende gebruiksmethoden

  • Hebeiphilippines.kgmHydraulische schaarvorkHoe speel je een praktische rol?

    Hebeiphilippines.kgmHydraulische schaarvorkHoe speel je een praktische rol?

  • Arlington.Volledig elektrische zelfrijdende liftHoe de wetenschappelijke methode in het leven te wee

    Arlington.Volledig elektrische zelfrijdende liftHoe de wetenschappelijke methode in het leven te wee

  • Arlington.Hefplatform met geleiderailMethode van identificatie

    Arlington.Hefplatform met geleiderailMethode van identificatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!