Kumbaworld.kgmIsolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompelingDe kwaliteit i

  • vrijgavetijd:2022-09-21 18:39:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:251
  • Korte omschrijving:

    Kumbaworld.kgm, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Petrozawotsk.kgmDe plastic omhulsels van elektrische produ

Artikel inhoud
terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Petrozawotsk.kgmDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Kumbaworld.kgmDe droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester,Kumbaworld.kgmBij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformator, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los,Kumbaworld.kgmProductievideo van droge transformatoren, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd,Kumbaworld.kgmFabrikant van een Recycling box-transformator, wat resulteert in olielekkage.


Kumbaworld.kgmIsolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompelingDe kwaliteit is gestegen en de prijs is ook gestegen



De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).


Kumbaworld.kgmIsolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompelingDe kwaliteit is gestegen en de prijs is ook gestegen



Wat is de belangrijke rol van de transformator

KortingDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw wind en zand resoluut te voorkomen.

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Kumbaworld.kgmWanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Bondo.Overige productinformatie
  • Bogota.Aangepaste hefplatform in CangzhouDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

    Bogota.Aangepaste hefplatform in CangzhouDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

  • Bogota.SchroefhefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

    Bogota.SchroefhefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

  • Bogota.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat gezond verstand moet worden begrepen?

    Bogota.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat gezond verstand moet worden begrepen?

  • Ajaksho.Ondergrondse garageliftHoe de mislukking te verminderen?

    Ajaksho.Ondergrondse garageliftHoe de mislukking te verminderen?

  • Bugiri.Toepassing voor de stroomvoorziening van TransformerOfferte blijft stabiel

    Bugiri.Toepassing voor de stroomvoorziening van TransformerOfferte blijft stabiel

  • Li Shi.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereik

    Li Shi.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereik

  • Li Shi.Mobiel hefplatform met vier wielenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

    Li Shi.Mobiel hefplatform met vier wielenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

  • Shuangqiao.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensSeks in elektrisch

    Shuangqiao.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensSeks in elektrisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!